Voor ouders

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de schoolvakanties? 

Vakanties en vrije dagen

 

Wat zijn de lestijden van de locaties? 

Ga op deze website naar de betreffende locatie (zie menupagina), kies voor Leerlingen en vervolgens voor Lestijden en pauzes.

 

Ik wil een docent van mijn zoon/dochter spreken. Hoe bereik ik deze docent? 

Wanneer u een docent wilt spreken, kunt u het best bellen tijdens een pauze (Ga op hierboven naar de betreffende locatie, kies voor Over onze locatie en vervolgens voor Lestijden en pauzes). Wanneer een docent op dit tijdstip niet bereikbaar is, geeft de telefoniste door wanneer de betreffende docent een vrij uur heeft. Ook is het een mogelijkheid om de docent een e-mailbericht te sturen. Het e-mailadres van de docent is roostercode + @calvijncollege.nl. U kunt de roostercode van de betreffende docent vinden in de schoolgids. In het foto-overzicht staat achter de naam van de docent tussen haakjes zijn of haar roostercode.

 

Mag ik de mentor van mijn zoon/dochter ook thuis bellen? 

Ja, u mag de mentor van uw kind thuis bellen. De mentoren vinden het belangrijk dat zij zo goed mogelijk over hun mentorleerlingen geïnformeerd zijn. Als u vragen heeft, of zorgen die u wilt bespreken, neemt u dan zeker tijdig contact op met de mentor. Elkaar tijdig informeren is voor het kind gunstig.

 

Ik wil vrij vragen voor mijn zoon/dochter of hem/haar ziek melden. Hoe gaat dit? 

Vrij vragen en ziekmelden

 

Ik heb vragen over een busabonnement 

Lees meer op de pagina vervoer. Neem bij vragen contact op met de school via 0113-21 10 20 of info AT calvijncollege DOT nl


Meer informatie over contact opnemen met de school.

Welke vraag u ook heeft, schroom niet om de school te bellen. Wij helpen u graag verder.