Foutmelding inloggen Ouderportaal

Het zou kunnen zijn dat u een foutmelding krijgt bij het inloggen op het ouderportaal als het account van uw zoon/dochter is opgeslagen in de internetbrowser. Klik dan hier. Vervolgens kunt u opnieuw via onze website inloggen.

 

Wachtwoord wijzigen

Wilt u als ouder/verzorger uw wachtwoord voor toegang tot het ouderportaal wijzigen? Typ uw gebruikersnaam in en klik op Volgende. Klik daarna op Wachtwoord vergeten, voer in het volgende scherm de tekens uit de afbeelding of de woorden uit de audio in en klik op Volgende. Hierna komt de melding een e-mailbericht met verificatiecode te sturen naar uw eigen e-mailadres. Klik op E-mail om een link te sturen, zodat u het wachtwoord kunt wijzigen. Hierna kunt u met deze link in uw e-mail uw wachtwoord wijzigen.

Als uw e-mailadres niet meer klopt, neem dan contact op met het secretariaat zodat zij dit e-mailadres kunnen wijzigen.

 

Gebruikersnaam vergeten

Bent u als ouder/verzorger uw gebruikersnaam voor toegang tot het ouderportaal vergeten? Als uw privé e-maildres correct in Somtoday staat vermeld, dan kunt u via deze link uw e-mailadres invullen en ontvangt u per e-mail uw gebruikersnaam. Staat uw privé e-mailadres niet correct in Somtoday vermeld, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat.

 

Inloggen en storing in Somtoday

Log eerst in op het Ouderportaal en vervolgens in Somtoday door op het ouderportaal op de knop Somtoday te klikken. Storing in Somtoday? Klik hier voor informatie.

Controleer of de datum en tijd op uw computer juist zijn, dit kan ook een reden zijn dat Somtoday niet opstart