Waarom kiezen voor het Calvijn College?

Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning vinden we belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle onderwijsniveaus op de middelbare school: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Met zeven locaties in Zeeland is reformatorisch middelbaar onderwijs relatief dichtbij huis voor alle leerlingen.

Meer over ons
Leerlingen op schoolplein locatie Goes Klein Frankrijk.

Bezoek onze open dagen

Kom sfeer proeven!

Locaties Goes

31 januari 2024

Locatie Krabbendijke Appelstraat

25 januari 2024

Locatie Krabbendijke Kerkpolder

Naar deze locatie ga je vanaf klas 3,
er zijn verschillende oriƫntatiemomenten

Locatie Middelburg

30 januari 2024

Locatie Tholen

24 januari 2024

Bekijk video's

Onze leerlingen vertellen je graag hoe zij het vinden op het Calvijn. Klik op de locaties om de filmpjes te bekijken.

Leerling op de middelbare school, met boek op tafel.

Wat kun je verwachten in de brugklas?

Je gaat naar het Calvijn College. Een nieuwe school, nieuwe klasgenootjes, nieuwe vakkenā€¦ Er verandert heel wat. Spannend, maar ook leuk! Lees meer over de verschillen met de basisschool.

Lees meer

Aanmelden

Vanwege de identiteit van onze school hebben we een toelatingsbeleid. Twijfelt u nog of heeft u nog vragen over de schoolkeuze? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden van leerlingen verloopt digitaal via het Calvijn College Informatie Systeem (CCIS). Vul in week van 25 tot en met 30 maart 2024 het aanmeldformulier in, tenzij de basisschool aangeeft dat dit eerder moet. Het Calvijn College neemt daarna contact op met de basisschool om de verdere overdracht te regelen. Klik op de oranje button voor meer informatie over de aanmeldprocedure.

Aanmeldprocedure