Waarom kiezen voor het Calvijn College?

Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning vinden we belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle onderwijsniveaus op de middelbare school: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Met zeven locaties in Zeeland is reformatorisch middelbaar onderwijs relatief dichtbij huis voor alle leerlingen.

Meer over ons

Kom sfeer proeven!

Locatie Tholen

Welkom op onze open dag: 24 januari 2024 D.V. 

Leerlingen zijn vanaf 08.15 uur welkom, om 08.45 uur starten alle leerlingen gezamenlijk in de aula. Ouder(s)/verzorger(s) zijn om 19.00 uur samen met hun kind welkom in het schoolgebouw voor voorlichting en rondkijken in de school.

Locatie Krabbendijke Appelstraat

Welkom op onze open avond: 25 januari 2024 D.V.

De school is open vanaf 18.45 uur. Tijdens deze avond kun je verschillende voorlichtingen bezoeken. Meer informatie lees je in de folders:

Locatie Middelburg

Welkom op onze open avond: 30 januari 2024 D.V. 

We starten gezamenlijk om 19.00 uur in de aula, daarna kun je in de school rondkijken. Meer informatie lees je in onze folders:

 

 

Locaties Goes

Welkom op onze open avond: 31 januari 2024 D.V.

We starten gezamenlijk in de aula om 19.00 uur, je mag zelf kiezen of je op locatie Klein Frankrijk, Stationspark of Noordhoeklaan start. Je kunt ook meerdere locaties bezoeken.

Bekijk video's

Onze leerlingen vertellen je graag hoe zij het vinden op het Calvijn. Klik op de locaties om de filmpjes te bekijken.

Leerling op de middelbare school, met boek op tafel.

Wat kun je verwachten in de brugklas?

Je gaat naar het Calvijn College. Een nieuwe school, nieuwe klasgenootjes, nieuwe vakken… Er verandert heel wat. Spannend, maar ook leuk! Lees meer over de verschillen met de basisschool.

Lees meer

Aanmelden

Vanwege de identiteit van onze school hebben we een toelatingsbeleid. Twijfelt u nog of heeft u nog vragen over de schoolkeuze? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden van brugklasleerlingen verloopt digitaal via het Calvijn College Informatie Systeem (CCIS). Vanaf 25 maart 2024 kunt u uw kind aanmelden via een aanmeldformulier. De landelijke centrale aanmeldweek is 25 tot en met 31 maart 2024. Als de aanmelding in overeenstemming is met ons toelatingsbeleid, neemt het Calvijn College contact op met de basisschool om de verdere overdracht te regelen. Klik op de oranje button voor meer informatie over de aanmeldprocedure.

Aanmeldprocedure