Werken bij

Informatieavond zij-instromers

Hartelijk dank voor uw komst! Als u uw gegevens achtergelaten heeft, hopen we deze week contact met u op te nemen via de mail. Bekijk hier de PowerPoint van de avond.

 

 

Werk je nu in een andere sector, maar lijkt een baan als docent je mooi? Van harte welkom op onze informatieavond voor zij-instromers, D.V. vrijdagavond 27 januari.

 

Tijdens deze avond kun je je vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden, al je vragen stellen en natuurlijk sfeer proeven op het Calvijn College.

 

Programma 

 • 19.30 uur - Inloop 
 • 19.45 - Opening en welkom door dhr. J. Bakker (college van bestuur) en dhr. W.H.L. Westenberg (directeur onderwijs)
  Waarom Calvijn College? Waarom onderwijs? 
 • 20.15 - Zij-instromers aan het woord
  Waarom docent worden?
 • 20.30 - Pauze
 • 20.45 - Rond de tafel
  Stel al je vragen over opleidingen, vacatures, solliciteren, voorzieningen en spreek met zij-instromers over hun ervaringen.
 • 21.30 - Einde programma

 

Vertrouwelijk

We kunnen ons voorstellen dat er een drempel is om naar deze avond te komen, vanwege je huidige werkgever en het tegenkomen van bekenden. We willen benadrukken dat we hier samen rekening mee willen houden. Zie je het niet zitten om te komen, dan kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen.

 

Locatie en parkeren

Klein Frankrijk 19, 4461 ZN Goes. Parkeren kan op de parkeerplaatsen naast de school.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via info@calvijncollege.nl. Vermeld bij je aanmelding eventueel alvast het vak waar je interesse in hebt en mogelijke vragen. 

Oriënteren

Vooraf oriënteren kan alvast via de volgende pagina's:

 

Hopelijk tot ziens op 27 januari D.V.!

Online webinar RMU

Op dinsdagavond 24 januari 2023 organiseert de RMU een webinar voor iedereen die een overstap naar het onderwijs overweegt. In dit webinar informeren ze over wat er bij zo’n overstap komt kijken. Webinar voor Zij-instromers Onderwijs - Reformatorische Maatschappelijke Unie (rmu.nu)