Tholen

Onderwijsaanbod

 

Op locatie Tholen kunnen leerlingen terecht voor klas 1 en 2 (stream 1-3) en vmbo-3 en -4 tl+.

 

Leerlingen die vmbo tl+ volgen, kunnen de hele schoolperiode in Tholen blijven. Voor klas 3 en 4 van vmbo bb en kb kunnen zij terecht op locatie Krabbendijke Kerkpolder. Voor de bovenbouw van havo, atheneum en voor het gymnasium vanaf klas 1 gaan leerlingen naar Goes Klein Frankrijk.

Praktisch vmbo in jaar 1 en 2

Heb jij een advies gekregen voor de basis- of kaderberoepsgerichte leerweg, dan krijg je in jaar 1 en 2 negen à tien lesuren in de week beroepsgerichte praktijk: commercie & dienstverlening en techniek. Hiermee bereid je je voor op de profielkeuze. Meer info.

 

Vmbo-tl met een plus

De leerroute vmbo-tl+ is een breed opleidingstraject met zeven vakken, waaronder het beroepsgerichte vak dienstverlening & producten. Meer info.

 

Excelleren

Naast de bekende vakken krijg je in klas 1 en 2 ook keuzewerktijd. We zijn geïnteresseerd in jouw talenten. We helpen je ze te ontdekken en bieden je de mogelijkheid erin door te groeien. Ook als het niet gaat om reguliere vakken. We bieden je daarom allerlei plusprojecten aan. Op de woensdagmiddag kun je deelnemen aan workshops. Ben je hoogbegaafd, dan kun je ook begeleiding krijgen van een hoogbegaafdheidscoach.

 

Internationale contacten

Klik hier.

 

Informatie over de onderwijssoorten.

En verder in de schoolgids over:
  • Lesuitval
  • Excursies