Tholen

Werken in het onderwijs. Iets voor jou?

Schoolbreed


Dagelijks omgaan met jongeren en ze écht iets meegeven. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Bekijk dan zeker de website endanbenjedocent.nl.

 

Zeven reformatorische scholen voor voortgezet onderwijs lanceren een gezamenlijke campagne om docenten te werven. Er is veel interesse om docent in het voortgezet onderwijs te worden, maar de overstap vanuit een andere branche naar het onderwijs wordt niet zo vaak gemaakt.

De nieuwe campagne En dan ben je docent richt zich op de geïnteresseerden voor het lesgeven in het voortgezet onderwijs, met name de zogenoemde ‘switchers’ vanuit een ander beroepenveld. Op de website www.endanbenjedocent.nl lees je verhalen, zijn antwoorden te vinden op vragen en vind je hoe je contact kunt zoeken met de scholen of onze opleiding.

 

Informatieavonden

Naast het oriënteren op deze website is er de mogelijkheid om een informatieavond te bezoeken op 20 februari (Apeldoorn) en 22 februari (Dordrecht). Op deze avond ontvang je ook informatie over studeren bij Driestar hogeschool. 

 

Contact met Calvijn College

  • Vacatures: mw. M.P. Poortvliet-Nijsse, stafmedewerker personeel & organisatie, e-mail: pvn AT calvijncollege DOT nl, of bel tijdens kantooruren naar 0113-21 10 20.
  • Opleidingsschool: C.M. van der Maas, coördinator opleiden en begeleiden, e-mail: msc AT calvijncollege DOT nl, of bel tijdens kantooruren naar 0113-21 10 20.