Dinsdag vertrokken we richting Ysselsteyn waar we de militaire begraafplaats bezochten. Er was een rondleiding met een gids en leerlingen gingen zelf op onderzoek uit  in de nieuwe expositieruimte. Zo leerden ze bijvoorbeeld dat hun leeftijdsgenoten in de laatste oorlogsjaren gedwongen werden om te vechten (vaak zonder het zelf te willen) en daarbij sneuvelden.

De bus bracht ons naar camping ‘De Schatberg’ waar we verbleven in 5-persoons safaritenten. Bedden werden opgeschud en per tent werd voor eten gezorgd. In vier groepen werd Bijbelstudie gedaan over ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven’.

Woensdag waren we te gast bij Limburgs uitje, direct naast het park, voor allerlei outdoor en teambuilding activiteiten. ’s Middags waren de meeste leerlingen in het zwembad te vinden; het was de hele week prachtig weer!

Donderdag kwam meneer Van de Broek voor een creatieve opdracht, waarbij in groepjes aan een schilderij gewerkt werd. Na een duik in het zwembad stond de barbecue gereed. Meneer Flikweert en meneer Van Steensel waren gekomen als toekomstige mentoren en zij bakten samen het vlees bruin. De bonte avond was een succes: elke tentgroep leverde een leuke bijdrage in een zaal van het recreatiecentrum.

Vrijdagmorgen werd alles weer opgeruimd en schoongemaakt en vertrokken we met de bus richting Aken. Daar bezochten we de Dom, kregen er een rondleiding en hadden nog wat vrije tijd om te winkelen in het centrum. Toen zat de kampweek er echt op en gingen we terug naar Tholen. Het was weer een geslaagde week!