Krabbendijke Kerkpolder

Van der Jagt Docent van het Jaar Jong Ondernemen

Krabbendijke Kerkpolder

 

Leerlingen economie & ondernemen, Krabbendijke Kerkpolder, namen in de afgelopen maanden intensief deel aan wedstrijden van Jong Ondernemen. Kers op de taart is de actie ‘Docent van het Jaar’. Landelijk werden ruim veertig docenten voorgedragen door leerlingen. Onze docent A. van der Jagt ontving vanmorgen de titel!

 

Leerlingen prijzen in een filmpje zijn enthousiasme en goede uitleg: “Hij is de beste omdat hij er helemaal voor gaat. En hij heeft ons super begeleid. Daarom zijn we zo ver gekomen!”

Samen

Van der Jagt reageert wat verbouwereerd: “Docent van het Jaar worden vind ik heel mooi, maar hoe had het gekund zonder mijn collega’s en jullie als leerlingen? Ik sta helemaal niet zo graag in de belangstelling, maar ik waardeer het enorm dat jullie dit gedaan hebben.” De feestelijke bijeenkomst met leerlingen en Jong Ondernemen werd afgesloten met taart en fris. Een warme sfeer op deze bovenverdieping, letterlijk en figuurlijk.

Stimulans

Martijn van Norden, manager bij Jong Ondernemen: “Het is zo mooi om leerlingen gedurende het proces te zien groeien. Ze ontwikkelen zelfvertrouwen, durf om beslissingen te nemen en vaardigheden voor het samenwerken en presenteren. De docent is hierbij procesbegeleider. Met de ‘Docent van het Jaar’-actie ontstaat een leuke wisselwerking tussen leerlingen en docenten. Dat geeft een positieve stimulans.”  

 

Update: