Krabbendijke Kerkpolder

Mini-ondernemingen presenteerden zich op de marktdag in Middelburg

Krabbendijke Kerkpolder

Vrijdag 22 april stonden een aantal leerlingen van de afdeling Economie en Ondernemen met hun mini-ondernemingen op de Marktdag van Jong Ondernemen in Middelburg. Een mooie gelegenheid om voorbijgangers te overtuigen om hun product of dienst te kopen. Drie 'junior companies' van locatie Kerkpolder bemachtigden een prijs.

 

Het team van 'The Burning Candle' behaalde de eerste prijs. Dit enthousiaste team verkocht gebruikte kopjes en glazen met gerecycled kaarsvet. De jury was onder de indruk van het milieuvriendelijke (hergebruikte) product dat deze onderneming verkocht. Ook gaf de jury een compliment over de manier waarop zij dit product aan de man brachten, zelfs aan toeristen.

 

De tweede prijs ging naar team 'Beerlight'. Zij boden aanstekers aan, waarvan ze er veel verkochten! "Knap dat je zo'n product tegenwoordig nog zo goed kunt verkopen," vond de jury.

 

De derde prijs ging naar mini-onderneming "De Oesterschelp". Zij verkochten een prachtig -zelfgemaakt- product, namelijk: oesterschelpen gevuld met kaarsvet.

 

Helaas kunnen we geen foto's van dit moment delen, omdat niet iedereen toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van foto's op de website.