Krabbendijke Kerkpolder

Het is bijna open dag

Tholen

 

 

Heeft u die oranje borden al gezien langs de kant van de weg? Binnenkort is het weer open dag op onze locatie: u/jij bent van harte welkom op D.V. woensdag 29 januari.

 

De spanning stijgt bij Deveney, Hendrika, Iris, Martina, Matilde en Nienke uit klas 4 die de open dag organiseren. Uiteraard willen deze meiden er een leuke, geslaagde dag van maken voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. Sommige van hen hebben al vaker geholpen op de open dag en ze vinden het erg leuk dat ze nu zelf alles mogen regelen.


Samenwerking

Een draaiboek maken en een goede planning vinden ze erg belangrijk. Een goede verstandhouding onderling is nodig om met elkaar te overleggen en goede afspraken te kunnen maken. Flexibel zijn is een must, want als niet alles volgens plan verloopt, moet je andere oplossingen zoeken.


Welkom

De organiserende dames willen alle leerlingen van groep 8 het volgende meegeven:

“Blijf gewoon jezelf! We hebben een hele leuke, betrokken school waar je echt jezelf kunt zijn. Wij hebben super veel zin in de open dag en we hopen er een mooie dag van te maken! Allen hartelijk welkom!”