Krabbendijke Kerkpolder

Een school die bij je past

Schoolbreed


U zoekt een school die bij u past. Beter nog: een school die bij uw kind past. Die uw kind echt ziet en de rust neemt om mee te denken over wat het beste is voor hem of haar. Toch? U wilt uw kind immers gelukkig zien. 


Fijn dan dat er open dagen zijn. U kunt dan meer horen over het aanbod en de mogelijkheden, docenten ontmoeten, doorvragen en sfeer proeven. Daar houden wij ook van. Van dat echte, persoonlijke contact.

 

We zien uw kind met bewogenheid. Niet alleen zijn of haar tijdelijke toekomst gaat ons ter harte, maar vooral ook de eeuwige. We beginnen de dag dan ook met de Bijbel en gebed. Niet alleen bij godsdienst, maar ook bij de andere vakken is er aandacht voor vorming.

 

We zien uw kind als uniek schepsel van God. Met eigen gaven, die het verdienen om ontdekt en ontplooid te worden. Het Calvijn College gaat dan ook ver in het bieden van maatwerk. Als je mag zijn wie je bent en uitdaging en ondersteuning ontvangt die bij je past, dan groei je daar van.

 

We zijn echt betrokken bij uw kind. Het krijgt eigen verantwoordelijkheden én we gaan er samen voor. In een open, warme en veilige sfeer.

Een school die bij u past?