Krabbendijke Appelstraat

Locatiekarakter

 

Locatie Krabbendijke Appelstraat telt ruim 500 leerlingen en heeft een breed onderwijsaanbod. Praktijkonderwijs, leerwegondersteunend onderwijs in stream 4 en rebound/allround klas 1 en 2 wordt alleen op deze locatie aangeboden. Vergeet niet ook onze brochure te bekijken: Infogids nieuwe leerlingen.

Er heerst een prettige, open en gemoedelijke sfeer. Iedereen telt evenveel mee. Typerend voor de cultuur: gestructureerd, duidelijk én menselijk. 

 

Leerlingen worden uitgedaagd op hun niveau, bijvoorbeeld stream 3 op een leerplein. De locatie gaat voor maatwerk, wat onder meer zichtbaar wordt in het investeren in keuzewerktijd en ondersteuningsuur.

 

Betrokken bij elk niveau


De school heeft een focus op leerlingenzorg en een sterke zorgstructuur. De diversiteit aan zorgvormen is, gezien de breedte van het onderwijsaanbod én de huisvesting van een rebound-/allroundvoorziening (onderbouw), groot. De locatie toont betrokkenheid bij elk niveau. 

 

Kernwaarden zijn veilig, vriendelijk en verantwoordelijk. Deze gedragswaarden krijgen uiting in schoolregels en activiteiten.


Lees meer over het schoolkarakter