Op locatie Tholen kunnen leerlingen terecht voor klas 1 en 2 (stream 1-3) en vmbo-3 en -4 tl+.

Leerlingen die vmbo-tl+ volgen, kunnen de hele schoolperiode in Tholen blijven. Voor klas 3 en 4 van vmbo-bb en –kb kunnen zij terecht op locatie Krabbendijke Kerkpolder. Voor havo en atheneum vanaf klas 3 en voor gymnasium vanaf klas 1 gaan leerlingen naar locatie Goes Klein Frankrijk.

Stream 1-3

Je kunt bij ons in klas 1 en 2 terecht voor onderwijs op drie niveaus: stream 1, stream 2 en stream 3. Als je naar stream 1 gaat, krijg je les op havo-/atheneumniveau, in stream 2 krijg je les op vmbo k-tl-niveau (kaderberoepsgericht/theoretische leerweg) en in stream 3 op vmbo bb-niveau.

Lees meer
Leerlingen en docent in een natuur-/scheikundelokaal

Plusprojecten

Binnen stream 1 worden er plusprojecten aangeboden. Dit zijn uitdagende en verdiepende opdrachten waar leerlingen zelfstandig aan mogen werken tijdens een aantal lesuren.

Praktisch vmbo in jaar 1 en 2

Binnen stream 3 krijg je in jaar 1 en 2 negen à tien lesuren in de week beroepsgerichte praktijk: commercie & dienstverlening en techniek. Hiermee bereid je je voor op de profielkeuze.

Lees meer

Vmbo-tl met een plus

De leerroute vmbo-tl+ is een breed opleidingstraject met zeven vakken, waaronder het beroepsgerichte vak dienstverlening & producten.

Lees meer

Vakhavo

De vakhavo is een havo-opleiding met praktijk. Je krijgt niet alleen de gebruikelijke vakken, maar ook één dag in de week een praktijkprogramma. De vakhavo begint in klas 2.

Lees meer
Docent geeft godsdienstles en wijst een leerling aan.

Excelleren

We vinden het op school belangrijk dat leerlingen hun talenten en interesses verder kunnen ontwikkelen. Dit kan in de les maar ook daarbuiten. Daarom bieden we extra activiteiten/workshops aan die ze na schooltijd kunnen volgen. Bijvoorbeeld een aantal keer mountainbiken, een voetbalcompetitie, een cursus fotografie, meedoen in een orkest of een koor, verdiepen in geschiedenis, robots programmeren, enz. We noemen dit excelleren. Iedereen kan hieraan meedoen en als leerlingen zelf ideeën hebben, horen we die ook graag!