Identiteit

Onze school heeft een reformatorische identiteit. Van onze medewerkers verwachten we dat ze de grondslag van de school onderschrijven. We verwachten van sollicitanten dat ze lid zijn van een van de kerkgenootschappen zoals vermeld in de statuten van de stichting Calvijn College. Om een beter beeld van jou te krijgen, kunnen we naast het lezen van je sollicitatiebrief en curriculum vitae ook je social media bekijken voorafgaand aan het sollicitatiegesprek. Na het sollicitatiegesprek volgt een gesprek met de raad van toezicht over de identiteit, als onderdeel van de selectieprocedure.

 

Profiel van de sollicitant

Onze school heeft een profielomschrijving waar een sollicitant aan dient te voldoen, deze gaat over normen, waarden en identiteit. We maken in de profielomschrijving onderscheid tussen een onderwijsgevend en onderwijsondersteunend personeelslid. Na ontvangst van je sollicitatiebrief sturen we je deze profielomschrijving toe. 

 

Vaststelling salaris

De werkwijze van het Calvijn College wat betreft vaststelling van je salaris lees je in dit document.

 

Een (open) sollicitatie insturen

Bekijk onze vacatures via onderstaande button. Staat de vacature van je interesse er niet bij? Stuur een open sollicitatie en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen

Vacatures