Foutmelding inloggen Ouderportaal

Het zou kunnen zijn dat u een foutmelding krijgt bij het inloggen op het ouderportaal als het account van uw zoon/dochter is opgeslagen in de internetbrowser. Klik dan hier. Vervolgens kunt u opnieuw via onze website inloggen.

 

Wachtwoord vergeten

Bent u als ouder/verzorger uw wachtwoord voor toegang tot het ouderportaal vergeten? Als uw 06-nummer correct in Somtoday staat vermeld, dan kunt u via deze link uw gebruikersnaam invullen en ontvangt u per sms uw wachtwoord. Staat uw 06-nummer niet correct in Somtoday vermeld, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat.

 

Gebruikersnaam vergeten

Bent u als ouder/verzorger uw gebruikersnaam voor toegang tot het ouderportaal vergeten? Als uw privé e-maildres correct in Somtoday staat vermeld, dan kunt u via deze link uw e-mailadres invullen en ontvangt u per e-mail uw wachtwoord. Staat uw privé e-mailadres niet correct in Somtoday vermeld, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat.

 

Inloggen en storing in Somtoday

Log eerst in op het Ouderportaal en vervolgens in Somtoday door op het ouderportaal op de knop Somtoday te klikken. Storing in Somtoday? Klik hier voor informatie.

Controleer of de datum en tijd op uw computer juist zijn, dit kan ook een reden zijn dat Somtoday niet opstart