Problemen met inloggen?

Foutmelding inloggen Ouderportaal

Het zou kunnen zijn dat u een foutmelding krijgt bij het inloggen op het ouderportaal als het account van uw zoon/dochter is opgeslagen in de internetbrowser. Klik dan hier. Vervolgens kunt u opnieuw via onze website inloggen.

 

Wachtwoord vergeten

Stuur vanaf uw in Magister geregistreerde e-mailadres een bericht naar helpdesk AT calvijncollege DOT nl, waarin u aangeeft dat u uw wachtwoord bent vergeten en uw gebruikersnaam vermeldt.

 

Inloggen en storing in Magister

Log eerst in op het Ouderportaal en vervolgens in Magister met uw gebruikersnaam zonder @ouder.calvijncollege.nl.

Storing in Magster? Klik hier voor informatie.

 

Problemen met de app van Magister

Verwijder de app en installeer deze opnieuw.  

 

Nieuwsmeldingen via de app

Direct geïnformeerd worden over de plaatsing van nieuwsberichten op de portaalsite over afstandsonderwijs? Dat kan door de app Sharepoint van Microsoft op de smartphone te installeren. De app doet dit m.b.t. het personeelsportaal i.v.m. databeveiliging niet voor personeel die geen telefoon van de school heeft.

Let op: er wordt geen melding verstuurd wanneer de school informatie aanpast in een reeds gepubliceerd bericht (bijvoorbeeld onder 'Kaders afstandsonderwijs'). Het blijft dus van belang zelf de site in de gaten te houden.

Waarschuwing: nadeel is dat u met deze app een melding van elk bericht krijgt dat op de site gepubliceerd wordt, dus ook van nieuwe berichten van andere schoollocaties. U kunt dan dus erg veel meldingen verwachten.