Tholen

Klas 3 op kamp

Tholen


Tussen Hemelvaart en Pinksteren was dit jaar de meerdaagse excursie van klas 3 gepland. Op maandag 29 mei vertrokken 50 leerlingen en 6 begeleiders voor een midweek inspanning en ontspanning.

 

Op camping De Schatberg in Sevenum stonden de tenten van Vancansoleil al klaar voor gebruik. Het weer was de hele week prima en het zwembad werd dan ook druk bezocht in de vrije tijd. 

 

Er stonden verschillende activiteiten op het programma: dinsdag bezochten we de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn, deden we een zeskamp op het park en gingen we 's avonds bowlen, boog- en buksschieten. Woensdag fietsten we naar Break Out in Swalmen om te klimmen en te klauteren en op donderdag bezochten we het Limburgs museum in Venlo. 

 

Vast onderdeel in het programma was de Bijbelstudie na het avondeten. In groepjes dachten we na over kiezen voor je leven. Vier thema's kwamen daarbij aan bod: de keuze van God, de keuze van het volk, de keuze van de rijke jongeling en de keuze van Ruth. 

 

Dankbaar dat we allen weer gezond thuis mochten komen na een enerverende week! 
Evenals vorig jaar werden fietsen en bagage vervoerd door Van de Merbel Transport uit Dinteloord, waarvoor hartelijk dank!