Krabbendijke Kerkpolder

Lessenmarathon weer een succes!

Krabbendijke Kerkpolder


In de nacht van 23 op 24 februari 2017 vond op locatie Kerkpolder weer de jaarlijkse lessenmarathon plaats. In deze nacht konden de leerlingen allerlei gastlessen bijwonen. Van het verhaal van oorlogsveteranen (Irak /Libanon/Cambodja) tot het verzorgen van de huid door een schoonheidsspecialiste.

 

Bekijk foto's

 

Sterkste man en vrouw van Kerkpolder

Tussen de gastlessen door werd natuurlijk de wedstrijd ‘sterkste man en vrouw van Kerkpolder’ gehouden. Een spannend evenement waarbij de deelnemende leerlingen op verschillende onderdelen werden uitgedaagd. Onder andere met een buigveer, steentje drukken, opdrukken en handje drukken. De winnaar bij de jongens werd Arjo de Bat. Bij de meiden won Leonie Walhout. Natuurlijk werd er ook dit jaar door alle deelnemende leerlingen sponsorgeld opgehaald. Dit jaar voor het eerst voor de vakschool ASHTEC op de Filipijnen. In totaal heeft deze nacht het mooie bedrag van € 6150,00 opgebracht. De leerling die dit jaar de beker ‘het hoogste sponsorbedrag 2017’ won was Rick Poppe. Hij heeft van meneer Both de bokaal ontvangen.

 

Hartelijk dank

Alle leerlingen die hun best hebben gedaan om dit grote bedrag bij elkaar te krijgen: hartelijk dank namens alle personeelsleden van locatie Kerkpolder. Ook bedankt voor de geweldige sfeer tijdens de nacht. Een compliment ook van de diverse gastsprekers. Zij komen graag op onze lessenmarathon, omdat de sfeer zo goed is. Voor sommigen is het bijna een soort reünie.