Goes Klein Frankrijk

The Big Challenge

Goes Klein Frankrijk

 

Op donderdag 28 maart was het zover! Leerlingen uit klas 1 en 2 namen deel aan de internationale Engelse wedstrijd: The Big Challenge. De leerlingen kregen verschillende vragen voorgelegd over bijvoorbeeld de cultuur en de taal. In mei wordt de uitslag van deze wedstrijd bekendgemaakt. Verschillende deelnemende leerlingen hebben hun ervaring op papier gezet.

 

Een internationale talenwedstrijd! Dat is wat voor mij. Ik heb me snel opgegeven en ben gaan oefenen met online vragen over cultuur, onregelmatige werkwoorden en ja/nee. Ja/nee was erg makkelijk.

Toen was de dag van The Big Challenge. Het 5e en 6e lesuur werd gemist, maar dat gaf niet want dat was toch maar bv. Je moest oortjes meenemen, want er waren ook opdrachten met geluid. De meeste opdrachten gingen over de cultuur van Engeland. Het was eigenlijk best makkelijk.

Geschreven door Harm Walhout, leerling klas o1k

 

Een tijdje geleden hoorde ik over The Big Challenge, een Engelstalige wedstrijd. Ik schreef me in en oefende. Een paar maanden later was de wedstrijd. Ik vond het gaaf om eraan mee te doen. Iedereen krijgt sowieso een poster en een certificaat, dat vind ik heel leuk.

Geschreven door Cathelijne Aarnoudse, leerling klas o1k

Toen we hoorden over The Big Challenge van mevrouw Van Duijn waren we super excited! We meldden ons gelijk aan, want het leek ons super leuk. Na de test kregen we een foldertje waarin we bizarre prijzen zagen die je kunt winnen! Als je meedoet, win je sowieso een certificaat en een grote poster. Verder kun je ook nog je grootste droomprijs winnen! Volgens ons is deze test het helemaal waard!

Geschreven door Karlijn Klaassen en Suzanne Meerveld, leerlingen klas o1m