Goes Klein Frankrijk

Petje af!

Tholen


Voor alle leerlingen en personeel nemen we onze denkbeeldige pet af! Wat was de afgelopen periode een heftige tijd en wat heeft iedereen geknokt om er toch iets goeds van te maken!

 

Het was een heftig jaar. Onze leerlingen hebben keihard gewerkt en om dat te waarderen hebben we woensdag 7 juli jl. een sportdag georganiseerd: leuke, sportieve activiteiten en een frietje met snack tussendoor. We kijken terug op een geslaagde dag.

 

Ook voor het personeel was het afgelopen jaar heel intensief. We nemen onze pet af voor de flexibiliteit en inzet die ze hebben laten zien het afgelopen jaar. Het was gewoonweg top! Om dat onder de aandacht te brengen hebben we als verrassing in ieder lokaal een poster opgehangen met de tekst: 

Petje af! In  Coronatijd loopt veel anders dan normaal, maar jij zette je schouders eronder! Veel dank voor je flexibiliteit in het afgelopen jaar!

Vrijdag 16 juli staat een personeelsuitje gepland en volgende week hopen we het schooljaar met elkaar af te ronden en van een welverdiende vakantie te genieten.

 

LMT Tholen