Goes Klein Frankrijk

Gezin verrast school na 22 jaar met taart en kaart

Goes Klein Frankrijk


Gezin neemt na 22 jaar afscheid van het Calvijn College. Vader verraste op maandagmorgen 28 mei personeel met taart en kaart. Doet erg goed. Dank!

 

De kaart: “Na 22 jaar nemen we als gezin afscheid van het Calvijn College. We willen jullie heel erg bedanken voor alle mooie herinneringen die we hebben opgedaan in deze jaren. Dan denken we aan de mooie dagopeningen. Aan het persoonlijk contact en de begeleiding, zoals toen onze Willemijn na het behalen van het vmbo-diploma naar de havo ging. En aan de tijd toen Jacolinde's knie uit de kom was en ze door leraren uit Kapelle naar school werd gebracht. En ook de plusprojecten en het zoeken naar leuke uitdaging voor onze dochters. Ook de kampen werden door iedereen gewaardeerd.
 

Onze dochters kijken met plezier terug op hun middelbare schooltijd. Dat komt door de leuke vriendschappen. Maar zeker ook door het persoonlijke contact dat jullie met hen hadden. Naast het leren was er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd.


We hebben destijds voor christelijk (reformatorisch) onderwijs gekozen. En jullie hebben onze verwachting meer dan waar gemaakt. Het ging niet alleen om de regels van het christelijk geloof, maar jullie leefden het ook voor. Van harte Gods zegen gewenst. 

Hartelijke groet, (...)"