Goes Klein Frankrijk

De schooldeuren zijn weer open!

Tholen

 

Blij en dankbaar mochten we op dinsdag 2 maart bijna alle leerlingen weer ontvangen op school. Heel bijzonder dat alle klassen weer een hele week fysiek les kunnen krijgen.

  

Voor elke leerling was er een aardigheidje in de vorm van een blikje fris, wat chocolade eitjes en een lolly, verpakt met de tekst: ‘Welkom terug op school’ voor klas 1 tot en met 3 en ‘Succes met de laatste loodjes’ voor de examenleerlingen. 

Meer locaties

Op de locatie zijn de grootste lokalen ingericht volgens de voorschriften, de leerlingen blijven in hetzelfde lokaal en de docenten wisselen dus steeds van lokaal. Een aantal klassen maakt gebruik van een externe locatie: twee klassen verblijven in een zaal van de Gereformeerde Gemeente en één klas mag gebruik maken van ’t MuziekLokaal van Koninklijke Muziekvereniging Concordia.

Alle medewerking

We zijn dankbaar dat er zoveel bereidwilligheid is, ook bij de gemeente Tholen, de Hervormde Gemeente Tholen en voetbalvereniging Tholense Boys, om mee te denken en mee te werken, zodat alle leerlingen weer dagelijks onderwijs mogen ontvangen. Het aanbod bleek heel wat groter dan de vraag: hartelijk dank daarvoor!

Fietsen

Tweewielercentrum Tholen stelt twee fietsen ter beschikking voor docenten die op de externe locaties les geven en met de auto naar school komen. Dit wordt ook erg gewaardeerd!

 

Bekijk hier de foto's