Tijdens deze avond kun je je vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden, je vragen stellen en natuurlijk sfeer proeven op het Calvijn College. De avond is vooral bedoeld voor mensen met interesse in de talen en algemeen vormende vakken (dat zijn: Duits, Engels, Frans, Nederlands, aardrijkskunde, biologie, Culturele en Kunstzinnige Vorming, geschiedenis, lichamelijke opvoeding, natuur-/scheikunde, muziek en wiskunde).

docent Engels in de klas met een aantal leerlingen

Programma

19.30 uur – Inloop
19.45 uur – Opening en welkom
Waarom Calvijn College? Waarom onderwijs?
20.15 uur – Zij-instromers aan het woord
Waarom docent worden?
20.30 uur – Pauze
20.45 uur – Rond de tafel
Stel al je vragen over opleidingen, vacatures, solliciteren, voorzieningen en spreek met zij-instromers over hun ervaringen.
21.30 uur – Einde programma

Vertrouwelijk

We kunnen ons voorstellen dat er een drempel is om naar deze avond te komen, vanwege je huidige werkgever en het tegenkomen van bekenden. We willen benadrukken dat we hier samen rekening mee willen houden. Zie je het niet zitten om te komen, dan kun je natuurlijk ook een persoonlijk gesprek aanvragen.

 

Locatie en parkeren

De avond vindt plaats in het schoolgebouw van Goes Klein Frankrijk. Adres: Klein Frankrijk 19, 4461 ZN Goes.
Parkeren kan op de parkeerplaatsen naast de school.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via info@calvijncollege.nl. Vermeld bij je aanmelding met hoeveel personen je komt en eventueel alvast het vak waar je interesse in hebt. Ook eventuele vragen mag je meesturen.

 

Oriënteren

Vooraf oriënteren kan alvast via de volgende pagina’s:

Hopelijk tot ziens op donderdag 18 januari!