Ik wil een docent van mijn zoon/dochter spreken. Hoe bereik ik deze docent? 

Wanneer u een docent wilt spreken, kunt u het beste bellen tijdens een pauze. Kies op de contactpagina het nummer van de locatie. Wanneer een docent op dit tijdstip niet bereikbaar is, geeft de telefoniste door wanneer de docent een vrij uur heeft.

U kunt de docent ook een e-mailbericht sturen. Het e-mailadres van de docent is roostercode + @calvijncollege.nl. Roostercodes zijn te vinden via de Adresgids op het Ouderportaal.

Mag ik de mentor van mijn zoon/dochter ook thuis bellen? 

Ja, u mag de mentor van uw kind thuis bellen. De mentoren vinden het belangrijk dat zij zo goed mogelijk over hun mentorleerlingen geïnformeerd zijn. Als u vragen heeft, of zorgen die u wilt bespreken, neemt u dan zeker tijdig contact op met de mentor. Elkaar tijdig informeren is voor het kind gunstig. Het telefoonnummer van de mentor vindt u ook in de Adresgids op het Ouderportaal.