Vacature programmamanager huisvesting

Colon en het Calvijn College zoeken een programmamanager huisvesting, die primair verantwoordelijk wordt voor het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van hun (toekomstige) huisvesting.

Je steentje bijdragen

Binnen nu en 2030 zijn 17 gebouwen van Colon en het Calvijn College toe aan nieuwbouw, uitbreiding of een omvangrijke renovatie. Om kwalitatief de juiste keuzes te maken voor de lange termijn zoeken we een programmamanager met kennis van de omgeving, inzicht in maatschappelijke en technische ontwikkelingen en de vertaling hiervan naar onze huisvestingsportefeuille.

 

Als programmamanager huisvesting begeleid, initieer, stuur en coördineer je exploitatie-, beheer-, nieuwbouw- en renovatievraagstukken van onderwijsgebouwen en houd je toezicht op de voortgang en kwaliteit van lopende onderhouds- en huisvestingsprojecten. Een meerjarenonderhoudsplan wordt jouw domein. Je zoekt de verbinding tussen onderwijsbelang en goede huisvesting.

 

Waarvoor je bouwt

Je gaat aan de slag voor Colon en het Calvijn College, organisaties die aan elkaar verwant zijn vanwege de reformatorische identiteit. Je wordt verantwoordelijk voor de kennisdeling en het strategisch advies aan de schoolbesturen. Inzicht in de taak en werkwijze van deze instellingen is dus gewenst.

 

⌂      Colon is een dienstverlenende organisatie voor 25 Zeeuwse reformatorische basisscholen en biedt ondersteuning op het gebied van onderwijskwaliteit, personeels-, ICT- en financieel beleid.

⌂      Het Calvijn College is een reformatorische middelbare scholengemeenschap in Zeeland, met zeven locaties in Tholen, Krabbendijke, Goes en Middelburg. 

 

Wat heb jij in huis

⌂      Je bent meelevend lid van één van de kerkgenootschappen die zich verbonden weten aan onze reformatorische scholen.

⌂      Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

⌂      Je hebt kennis van wet- en regelgeving, beleid en inspectierichtlijnen rondom huisvesting, inrichting, beheer, beveiliging en onderhoud van onderwijsgebouwen en ziet toe op het naleven hiervan.

⌂      Je hebt inzicht in technische ontwikkelingen. Ook weet je hoe de technische installaties in gebouwen werken en heb je inzicht in materiaalspecificaties .

⌂      Je hebt ervaring in het bestuurlijke en ambtelijke speelveld van Zeeland.

 

In deze functie ben je van alle markten thuis. Het ene moment zit je aan tafel met belanghebbenden, zoals, een architect of een aannemer, fabrikanten, de brandweer, inspectie of verzekeringsmaatschappijen. Het andere moment ben je bezig met offertes, gemeentelijke aanvragen, inkoop van diensten (bijvoorbeeld service- en energiecontracten) of het beoordelen van ingediende vernieuwings- of vervangingsvragen op technische haalbaarheid. Hierbij houd je altijd de financiële kaders in de gaten.

 

Jij bent dus communicatief sterk, samenwerkingsgericht en verbindend. Je houdt koers, hebt visie, bent resultaatgericht en bent een kei in coördineren.

 

Wij bieden

⌂      Een 1,0 fte functie ingeschaald in schaal 11 van de CAO VO.

⌂      Een werkplek in gebouw Bijéén in Kapelle, maar je bent flexibel inzetbaar: je werkt waar je moet zijn.

⌂      Gedegen primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoewel je werkzaamheden verricht voor Colon en het Calvijn College, wordt het Calvijn College je formele werkgever.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of inhoudelijke vragen, bel naar (0113) 22 41 60 en vraag naar Jolanda Krijger of stuur een mail naar kme AT calvijncollege DOT nl.

 

Solliciteren

Sollicitaties, voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie, kun je tot uiterlijk vrijdag 10 juni D.V. richten aan de afdeling P&O van het Calvijn College, Postbus 362, 4460 AT Goes. Mail de sollicitatiebrief met CV naar kme AT calvijncollege DOT nl. Na de sollicitatieprocedure volgt een assessment, om te kijken of jij de geschikte persoon bent om met ons te bouwen aan toekomstbestendige huisvesting.