Kennismaken met locatie Tholen

Welkom op de open dag-pagina van onze locatie Tholen! Bekijk hieronder video's waarin we de school presenteren en lees hoe de open dag eruit ziet. Onze open dag is op D.V. 25 januari 2023. 

Hé groep 8'er, kom jij naar onze open dag?

Je bent van harte welkom op de meeloopochtend D.V. woensdag 25 januari 2023. Vanaf 08.15 uur kun je bij ons binnenlopen. Om 08.45 uur zal meneer Van Dam de
dagopening verzorgen in de aula. We gaan deze morgen een schooldag nadoen. Je volgt een aantal theorie- en praktijklessen, zodat je een goed beeld krijgt van het onderwijs op onze school. ’s Avonds zien we je graag terug met je ouder(s)/verzorger(s).

 

Ouders ook van harte welkom!

Graag ontmoeten wij u ook op het Calvijn College. U bent van harte welkom op woensdagavond 25 januari 2023. Vanaf 19.00 uur bent u samen met uw kind welkom in het schoolgebouw, Zoekweg 3 in Tholen. Deze avond kunt u om 19.00 en 20.00 uur voorlichtingen volgen en kunt u kennismaken met de verschillende vakken en docenten. Tevens is dit een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven van onze school. Graag tot ziens!

 

Tip: bekijk de video's via YouTube voor betere kwaliteit. Dat kan door op de tekst bovenin de video te klikken.

Welkom op de open dag

Maak kennis met onze locatie


360 graden rondkijken!

(deze video is wel wat gedateerd)